България без цензура

Калина Крумова, ББЦ: Не може майка да чака на опашка, за да стане личен асистент на детето си

Няма друга политическа сила освен „България без цензура”, която да сложи в края на листата си ръководителите на партията. Това каза Калина Крумова – председател на „Евромайки”, женската част на „България без цензура при посещението си в Пещера. Калина Крумова заяви още, че в Европейския парламент има нужда от жени, които да защитават интересите на всички майки. „Не може една майка да чака на опашка, за да стане личен асистент на детето си, което има увреждания.

Никой не иска детето му да има проблеми, необяснимо е как може да се карат майките да чакат, за да получат правото да обгрижват своите деца, ние ще променим това. Навечерието на предстоящите празници трябва да знаем, че имаме деца родители и приятели и да ги уважаваме и обичаме”, добави още Калина Крумова. 

Ангел Джамбазки заяви, че днешният ден не е подходящ за политика, но е много важно и да се чете, и да се знае историята ни. 
„Народ, който не се учи от грешките си е обречен да ги повтаря”, каза той, като уточни, че при срещите с хората вижда се недоверие разочарование и униние. 

„Повече от 20 години управляващите не са изпълнили нищо от това, което са обещали, трябва да променим това, за да останем в България, за да останат тук децата ни, за да не сме тези, които ще дръпнат шалтера на държавата. Заводи се строят, училища, болници също, но трябват вяра в собствените си сили – вяра в това, че са българи”, заяви Ангел Джамбазки.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.