БСП

Калинка Иванова, кандидат районен кмет от БСП: Аз няма да ви обещавам чудеса, защото знам колко тежки и сериозни са проблемите на Нови Искър

Битката за София е голяма и ние трябва да я спечелим. Навсякъде има корупция и облагодетелствани бандитски фирми, но това в София е нещо невидяно. Вие, живеещите в крайградските райони, сте едни от най-потърпевшите от сегашното управление на Столична община. Това заяви кандидатът на „БСП Лява България” за кмет на София проф. Михаил Мирчев, по време на предизборен митинг – концерт в кв. Курило.

„Едно от най-големите безобразия в начина на управление на София е, че има огромна разлика между 5 – 6 луксозни квартала, където са богаташите и хората от властта и другите – обикновените квартали, където живеят обикновените хора. Общината дава на богатите квартали близо 4 пъти повече пари като инвестиции, спрямо квартали като вашия. А Нови Искър има стратегически възможности за развитие. Затова е нужно балансирано управление на София. Трябва да има инвестиции колкото за другите квартали, толкова и за вашия. Трябва да спечелим, за да мога аз, като кмет, да променя модела на управление в София. Така парите ще стигат равномерно до всички квартали и преди всичко до работещите хора, до тези, които плащат данъците”, посочи той.

„Аз няма да ви обещавам чудеса, защото знам колко тежки и сериозни са проблемите на Нови Искър. Аз мога да ви обещая само онова, което ще зависи от мен, ако ме изберете за районен кмет. Мога да ви обещая работеща администрация, обърната към проблемите на хората – компетентна, отворена, прозрачна. Мога да ви обещая екип, който да подготвя програми и да търси инвестиции за града и района. Ще ви обещая сериозен контрол върху ремонтите и строителството на обектите в района на Нови Искър, за да не падат таваните на детските градини и да не се появяват наново старите дупки. Ето тези неща мога да ви обещая. Изборите няма да бъдат лесни, но вие ни познавате. През годините сме живяли заедно, учили сме и сме работили заедно, заедно сме се борили с проблемите в Нови Искър. Затова ви призовавам – на 25 октомври да ни подкрепите с номер 39 в интегралните бюлетини”, каза пред своите съграждани Калинка Николова, кандидат на БСП Лява България за кмет на Нови Искър.

На събитието присъстваха и водачът на листата за общински съветници на БСП Лява България Калоян Паргов, кандидатите за кметове на с. Балша Владимир Соколов, на с. Мировяне Иво Цеков, на с. Войнеговци Димитър Николов, на с. Локорско Кирил Георгиев, на с. Чепинци Маия Тарлева, на с. Негован Теодоси Димитров, на с. Световрачене Петър Петров, на с. Кътина Анета Величкова, кандидатът за общински съветник Ангел Митов и депутатът Георги Свиленски.

Водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов също се обърна към хората: „Нашата философия за управление на столицата се основава само на едно правило – вие гражданите, всички жители на София да бъдете поставени на първо място. Ние винаги сме се водили от мисълта за добруването на обикновения човек, на работника, на служителя. Това, от което сега имаме нужда е един добър стопанин на София. Затова на 25 Октомври отидете до урните и гласувайте, с мисъл за бъдещето, с идеята за новата философия – вашите пари да се инвестират за решаването на вашите проблеми“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.