БСП

Кирил Добрев, БСП: Европа свършва там, където започват българските интереси

Искам от Европа да защитава българската икономика, да защитава нашите граници, защото ние сме покрили нормите за Шенген още преди години. Това каза пред препълнената зала в Ботевград народният представител от Коалиция за България Кирил Добрев. „Искам Европа да помага, защото България се сблъска с най-тежката бежанска криза, защото тези бежанци стоят тук, за да не отидат там, искам Eвропа да помага солидарно”, допълни Добрев и подчерта, че проектът Южен поток е важен за България и трябва да бъде реализиран.

Кирил Добрев изрази увереност, че кандидатите на БСП за представители в Евроейския парламент са най-подготвените и с тяхна помощ, ще бъдат постигнати всички цели.

Евроизборите са тест за политиката на това правителство, тест и за всички нас тук, в Ботевград, защото знаете колко малко не ни достигна, за да се преборим с некадърното управление на ГЕРБ в общината. 

Искам от нашите евродепутати да защитават българския интерес в ЕП, защото Европа свършва там, където започват българските интереси”, каза още Добрев. По думите му отново сме в битка за Европа, но и в битка за България. „Ние ще спечелим тази битка, длъжни сме да я спечелим, защото искаме да продължим с това, което започнахме. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.