БСП

Кметове към Станишев: И ние и хората сме доволни от правителството

Лидерът на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев се срещна с над 15 червени кметове, наместници и независими от област Добрич и община Балчик. Сред тях бяха кметът на Кранево Румен Николов, на Генерал Тошево Димитър Михайлов, на Шабла Райна Бърдарева, на Балчик Николай Ангелов. По време на срещата присъстваха Сияна Фудулова и Красимир Янков. На събитието градоначалниците изразиха и своята благодарност, и тази на жителите от региона, от работата на правителството на Пламен Орешарски.

Кметът на Балчик Николай Ангелов категорично заяви, че е изключително важно силното представяне на левицата на предстоящите европейски избори. Според него, хората са мотивирани да дадат своя глас на изборите за Европейски парламент.

Кметският наместник на село Дропла Блага Атанасова благодари на Сергей Станишев от името на жителите за отделените средства от правителствената инвестиционна програма, с която бяха отпуснати над 500 милиона лева за страната. В тази програма попада и пътят между селата Сенокос-Дропла. „Пътят помага не само на жителите на двете населени места, но и на бизнеса, защото участъкът е силно натоварен от преминаващите камиони със зърно”, категорична бе Атанасова. 

Кметският наместник на село Храброво Йордан Коев благодари на Станишев за това, че новото правителство е помогнало и на най-възрастните хора с добавки за Коледа и Великден. 

Градоначалниците споделиха пред Сергей Станишев своите проблеми и препоръки. Лидерът на БСП подчерта, че правителството ще продължи да работи и да напредва със същите темпове. Относно предстоящите евроизбори лидерът на социалистите бе категоричен, че те са изключително важни не само за България, но и за Европа, защото ще определят курса на политика на Стария континент за следващите години. 

На срещата присъства и кандидатът за евродепутат от листата на левицата проф. Николай Джагаров.

Покажи още

1 коментар

  1. Много ясно, че ще са доволни, нали са от вашите, нали вие сте ги сложили на власт! Как няма д а са доволни … смотаняци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.