България без цензура

Лидерите на „България без цензура“ обявиха къде ще гласуват в изборния ден

Стана ясно къде ще дадат своя вот за европейски депутати от ръководството на „България без цензура“. Лидерът Николай Бареков ще гласува в Пловдив в 11 часа, съобщиха от формацията. Той ще упражни правото си на вот в СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ на ул. „Родопи“ 48, съобщиха от пресцентъра на партията. В София ще гласуват зам.-председателите на ББЦ Росен Петров, който е регистриран в 35-та секция в 34-то СОУ „Стою Шишков“ в кв. „Борово“ в столицата на ул. „Родопски извор“ 43 и Рада Коджабашева, която заедно с Даниела Колева ще упражнят правото си на глас в 33-та секция, която се намира в 42-ро ОУ на ул. „Ген. Липранди“5 в ж.к. „Хаджи Димитър“ в София.

Ангел Славчев ще даде своя вот в столичното 126-то ОУ „Петко Ю. Тодоров“ в ж.к. „Стрелбище“ на бул. „България“43, а Ангел Джамбазки ще ще упражни правото си на вот в 66-то СОУ „Филип Станиславов“ в „Овча купел“, ул. Букет № 29. председателят на ВМРО от коалицията на България без цензура , ЗНС и Гергьовден Красимир Каракачанов вот в 66-то СОУ „Филип Станиславов“ в „Овча купел“, ул. Букет № 29.

Днес от 13:00 часа председателят на ЗНС от коалицията на „България без цензура“ , ВМРО и Гергьовден Румен Йончев ще гласува в София. Той ще упражни правото си на вот в Осеменителна станция по животновъдство към Министерство на земеделието в кв. Симеоново на ул.“Бистришко шосе“ № 26.

Председателката на женската организация на ПП „България без цензура“- „Евромайки“ Калина Крумова ще гласува в Бургас. Тя ще упражни правото си на вот в ОУ „Любен Каравелов“ на ул.Л.Каравелов 69 .

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.