БСП

Михаил Миков, БСП в Ботевград: Нашите кандидат няма да забравят, че са избрани от хора

„Искам да благодаря на деветимата кметове социалисти в София област, които досега изпълняваха своите задължения с достойнство и мисъл за хората. Тези хора всеки ден решават проблемите на своите съграждани и то, когато държавата все повече товари общините, без да предоставя необходимия ресурс за работата им“. Това каза председателят на НС на БСП Михаил Миков по време на откриването на кампанията на левицата в Ботевград.

Той бе категоричен, че  те заслужават уважение, защото имат висока отговорност, но показват и смелост, и характер с това, че се кандидатират за такива постове, когато БСП е в опозиция. Миков припомни, че Ботевград в последните години има славата на феодализиран град, в който разпределението на обществените поръчки се случва зад сцената на местната власт. По думите му в последните години някои възприемат за нормално да преминават от една в друга партия, но днес политиците трябва да са последователни в своите идеи и ангажименти.

„БСП е на 125 години, в които има периоди на борби, нелегалност, социалистическо строителство, управление и опозиция, но партията е жива и продължава напред, защото е партия национална и идейна“, заяви лидерът на социалистите.  По думите му отчаянието е превзело политиката, а когато хората са отчаяни и не отидат да гласуват, тогава купувачите на гласове търгуват. „Само участието в изборите може да направи гласът на всеки силен. 25-и октомври няма да реши само въпроса кой ще седне на кметския стол, а и ще бъдат ли общините по-обърнати към хората“, каза още председателят на БСП.

Той бе категоричен, че няма друга партия на тези избори, която да е излязла със своите стандарти, освен БСП. „Затова днес ние искаме от нашите кандидати, когато получат вашето доверие, да не забравят,  че са избрани от хората, за да правят политика за обикновените българи. Носете гордо лявата идея, защото вие сте кандидатите на БСП и всички българи“, завърши Михаил Миков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.