БСП

Невелина Стойнева, кандидат-кмет от БСП на район Изгрев: Жителите на района страдат от липсата на чувствителна социална политика

На 28 септември в общинския салон на ул. “Чехов“, в район Изгрев, се проведе среща на кандидатите от БСП Лява България с избиратели. В срещата участваха кандидатът за кмет на София проф. Михаил Мирчев, водачът на листата за общински съветници и лидер на БСП София Калоян Паргов и кандидатите за съветници Альоша Даков, Мичо Райковски и Панайот Бончев, кандидатът за районен кмет Невелина Стойнева, и депутата Жельо Бойчев.

„Жителите на района страдат от липсата на чувствителна социална политика предлагаща набор от различни социални услуги. Нека заедно отстояваме това. Има възможности, чрез разрабтването на проекти в тази сфера да се привлекът инвестиции и да се подобрят условията на живот на жителите в район. Нека се борим за модерна образователна среда, не само в инфраструктурния аспект, а и в действията насочени към качеството на образованието и ангажирането на младежите със здравословни и полезни занимания. От нас зависи облика на района, затова нека дадем всичко от себе си в кампанията и да покажем, че София може да бъде различна.“ – това каза в обръщението си към гражданите на Изгрев кандидатът за кмет на района Невелина Стойнева.

Хората от района споделиха с кандидатите на БСП Лява България проблемите си. В отговор Калоян Паргов заяви пред аудиторията: „Има само един начин да се променят нещата – трябва да бъдат сменени моделът и философията на управление на София. Това може да се случи, ако на 25 октомври софиянци гласуват с № 39“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.