България без цензура

Николай Бареков: Групата на БДЦ да се прекръсти на две кръгли нули

Групата на БДЦ щяла да се прекръства и да добавя смешното име „Народен съюз“. Тези депутати влязоха с ББЦ, а сега на името на тази група стоят две имена, които нямат нищо общо с изборите, никога не са се явявали и са две кръгли нули. Това е моето предложение за името на групата, обяви лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков в интервю за front.bg.Той е коментира, че групата върви към разпад.

„Тя не е моя, бях ограбен от Христо Ковачки и от депутатите, които влязоха с моето име, моето финансиране и моите идеи в този парламент. Парламентарната група отдавна не носи името на „България без цензура“. В парламента ББЦ има само един народен представител – Мартин Иванов. Всичко останали изневериха на идеите на партията и се продадоха. Според мен групата по един естествен път ще се разпадне и то в близко време, защото на практика депутатите там са глутница вълци, всеки от които е достатъчно агресивен спрямо останалите. Нямат обща спойка, нито общи идеи“, категоричен е Бареков.

Лидерът на ББЦ посочи, че партията усилено се готви за местните избори. „Аз очаквам да вземем към 200 000 хиляди в цялата страна. Мария Календерска ще има великолепно представяне в София. Тя ще бъде в тройката, ще имаме сериозно присъствие в Общинския съвет. Очаквам кмет на Сливен с нашата бюлетина да е г-н Лечков, да имаме кметове на още 10-20 общини в България“, прогнозира Бареков./БЛИЦ
Той обяви също, че влиза като опозиция в парламента на предсрочни избори. Очаква разпад до Нова година на две парламентарни групи – Патриотичния фронт и БДЦ и предсрочен вот. „Сериозни рокади предстоят в правителството, реформаторите ще се провалят на местните избори и нямат да имат такива претенции. Очаквам ГЕРБ и ДПС да продължат да управляват“, казва Бареков.

„Категорично ще успея да вкарам депутати на предсрочните избори, ще имам група от верни хора, която няма да се разпадне и аз ще бъда народен представител и в сериозна опозиция. Аз и сега съм единственият опонент на ГЕРБ и Борисов“, обяви той и посочи, че е готов да се откаже от Европейския парламент, ако има възможност да работи за България.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.