БСП

Петър Курумбашев, БСП: Идеята за реиндустриализация на европейско ниво е в полза на област Силистра

Идеята за реиндустриализация на европейско ниво ще бъде в полза на област Силистра. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Петър Курумбашев на срещата с членове и симпатизанти на БСП от различни поколения в Силистра. Според него евроизборите са най-малко интересни за българския избирател, макар предстоящите да са особено важни както за Европа, така и за България.

Петър Курумбашев заяви, че кандидатите на КБ ще търсят подкрепа от избирателите с посочване на ясни приоритети и изпълнени предизборни обещания като мерките по отношение на пенсиите, децата и младите семейства, майчинските и др. 

По „горещата” тема за Украйна и Русия Петър Курумбашев заяви: „Няма вариант България да подкрепи икономически санкции срещу Русия, защото България е страната, която от векове – по история и по дух, е най-близко и до двете страни. Българският национален интерес е да съхраним 250-хилядното българско население в Украйна, както и да бъде осъществен „Южен поток”, защото ще има 7 000 работни места за две години;този проект е и една възможност да получаваме газ под Черно море пряко от Русия, което ни прави независими от всеки следващ конфликт в и за Украйна”.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.