РЗС

РЗС: Радан Кънев е излъгал Кунева, че няма пари, защото Костов ги прибрал всички!

Пресцентърът на РЗС разпространи отворено писмо до медиите, в което твърди, че фалитът на Корпоративна търговска банка е на път да срути „България без цензура“ и Реформаторския блок. От партията на Яне Янев твърдят, че при сините има страхотна финансова интрига, основаваща се на лъжа от страна на Радан Кънев към Меглена Кунева. Ето го писмото от РЗС в оригиналния му вид:

Двете коалиции на КТБ са пред тотален разпад. Фалитът на КТБ за по-малко от месец е на път да торпилира и двата политически проекта на търговско-корпоративната групировка. След като се изясни, че донорството на банката към тези политически проекти няма как да бъде възстановено, наблюдаваме добре познати тенденции на разпад. До десет дни Цензурата ще бъде напусната от ВМРО, земеделците на Румен Йончев и няколко основни общински и областни структури на ББЦ. След като беше изоставен и от работодателските мрежи на Цветан Василев, на практика влиянието на Барековия проект от 10% с бързи темпове отива към политическото небитие. И по всичко личи, че пловдивският шмекер ще играе само за 1%.

Що се касае до Реформаторите на Радан Кънев, там всичко е приключено, след като стана повече от ясно, че той лъже. И то много, и не за друго, а за пари. Излъгал е и Кунева за парламентарните избори, че ДСБ няма пари и Костов е прибрал всичко, а парите са били в КТБ с негов подпис. Куневата партия реално я грози изключване от РБ по подобие на партията на Надка Нейнски. Така окончателно ще стане ясно, че тези две коалиции тип политическо ГМО са създадени да обслужват една политическа групировка, която преждевременно се разпадна.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.