АБВ

Цветан Антонов, кандидат-кмет на АБВ в Плевен: Като кмет ще се грижа еднакво за всички квартали на града

Като кмет ще се грижа еднакво за всички квартали на града. Това заяви пред жителите на квартал „Дружба“ Цветан Антов. Той и кандидатите за общински съветници д-р Андрияна Александрова, Иван Дачев, Пламен Николов, Илиан Тодоров и Марио Стоянов обсъдиха с обитателите на квартала проблемите и възможностите за решаването им.

Жителите на „Дружба“ се оплакват най-вече от липсата на добра инфраструктура на квартала и от бездомните кучета, които обикалят около блоковете. „В програмата на АБВ за управление на Плевен е залегнало приоритетно изграждане на тротоари, а тук виждам, че положение е трагично. Освен това имаме предложение за решаване на проблема с безпризорните кучета и изграждането на приют с голям капацитет, който може да ги поеме“, заяви Антов.

Пред хората от квартала той очерта и пътищата за решаването на най-големия проблем на Плевен – обезлюдяването и безработицата. „Плевен има шансове да се измъкне от дупката, в която е натикан през последните 16 години и то от хора, които сега отново търсят вашето доверие. Аз не съм участвал в управлението на града и общината, за разлика от моите опоненти. Имам ясна визия за това какво трябва да се случи, за да тръгнем напред. Сред моите приоритети е плевенският строителен бизнес да строи Плевен.

АБВ твърдо отстоява позицията си за АЕЦ – Белене, където ще има над 10 хиляди работни места. Относно бюджетът на община Плевен ние смятаме, че трябва да има по-строг контрол върху разходването на средствата и по-справедливото им разпределяне по отделните пера“, категоричен е Антов. Жителите на „Дружба“ заявиха, че са впечатлени от срещата и от фактът, че кандидат-кмет е отишъл при тях лично. Надявам се да ме подкрепите и с бюлетина 21 да оттласнем Плевен от дъното, каза Цветан Антов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.