ГЕРБ

Цветан Цветанов: Дайте кредит на доверие на кандидатите за кметове на Петрич и Сандански, издигнати от ГЕРБ

Дайте кредит на доверие на кандидатите за кметове на община Петрич и община Сандански, издигнати от ГЕРБ – Димитър Бръчков и Кирил Котев. Те са новите лица, които могат да донесат промяната. За кандидата за кмет в Сандански номерът е № 15, а за Петрич № 16. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща в шивашки цех с работници от двете съседни общини Петрич и Сандански.

Заместник-председателят на ГЕРБ призова хората да гласуват на 25-ти октомври, да не се задоволяват със случайността и със статуквото. „Направете правилния избор и като работодатели назначете най-добрия кмет на вашата община“, каза Цветан Цветанов.

Цветанов подчерта, че ГЕРБ винаги е работила за хората и припомни какво направи ГЕРБ и какво направи правителството на Орешарски за изграждането на автомагистрала „Струма“ в отсечката Сандански – Кулата. „Всички бяхте потърпевши докато се извършваха строителните работи. За една година и половина кабинетът Орешарски не направи нищо по автомагистрала „Струма“. Вторият кабинет на Бойко Бойков довърши лота и вече може да се пътува безпроблемно до границата с Гърция. Това е добро за туризма в двете общини, за привличането на инвестиции, за бизнеса. Поехме и ангажимент да се възстановят и рехабилитират тези пътища, които се използваха като алтернативен маршрут по време на строителството на магистралата“, заяви още Цветан Цветанов.

На срещата присъстваха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител Димитър Танев, кандидатите за кметове на Сандански и Петрич Кирил Котев и Димитър Бръчков, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в двете общини.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.