България без цензура

Николай Бареков ще съди Нова Телевизия и водещата на предаването „Комбина“ Лора Крумова

Лидерът на партия „България без цензура” и европейски депутат Николай Бареков обяви в писмо до медиите, че ще съди Нова телевизия и водещата на предаването „Комбина”. Изявлението му е провокирано от изказването на треньора Тити Папазов в същото предаване вчера по адрес на Бареков и партньорката му Мария Календерска, която е кандидат за кмет на София. Самата Календерска гостува в „Комбина” миналата седмица.

Ето какво заявява Бареков:

„Oт името на ПП „България без цензура“ призовавам ръководството на Нова телевизия и журналистите, работещи в тази медия, да поднесат публичното си извинение на Мария Календерска и на моето семейство, което във вчерашния ден стана мишена в едно жълто предаване на гнусна и долнопробна атака на личностна основа.

По всичко личи, че Календерска до толкова е уплашила ГЕРБ и Фандъкова, че вместо да дойдат на политически дебати с нея, пращат помиярите си да я облайват.

Лично ще заведа съдебни дела за клевети и лъжи както срещу персоната, известна като адвокат на мафията във всички разновидности, и водещите на предаването, така и срещу телевизията, която им дава ефир!

Ще заведа тези дела, заради авторитета и достойнството на една истинска българка и майка Мария Календерска, чието семейство сме аз и нашият син Александър.

Както става ясно на цялото общество, това жълтеникаво предаване взима пари под масата в размер на стотици хиляди левове на името на семейните си фондации, вероятно за да клевети семейства като моето”.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.