ГЕРБ

Цветан Цветанов: Златко Димитров е разумният и правилен избор за кандидат на ГЕРБ за кмет на Несебър

Идването ми в Несебър е ясен знак, че искаме реална промяна в общината. Златко Димитров е разумният и правилен избор за кандидат на ГЕРБ за кмет на града. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Несебър.

Златко Димитров вече се е доказал като мениджър, натрупал е много опит и знае как да развива туризма. Неговата програма е достижима и с необходимата подкрепа ще бъде реализирана, заяви още Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ показа своята подкрепа за кандидата за кмет на община Несебър от ГЕРБ като присъства на откриването на предизборна шатра в центъра на Новия град в Несебър. Тя ще бъде и приемна за среща между гражданите и кандидата за кмет и съветници в морската община.

Пред председателя на Националния предизборен щаб и областния координатор на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев бяха представени основни моменти от програмата за управление на кандидата за кмет Златко Димитров. Стратегия за реализиране на европейски проекти в полза на гражданите на община Несебър и реформи в здравеопазване, социална политика, образование и културата са само част от акцентите в платформата.

„Всички знаем колко трудно се влиза в битка в подобни райони, затова партията зад теб има значение, а зад Златко Димитров застава най-голямата партия. Това е доказателство за поета лична морална отговорност. Всички виждате резултатите в общини като Бургас и Варна, затова в Несебър заставаме зад един достоен и честен кандидат, който е близо до хората и има заряд да поведе съгражданите си. Гласувайте с номер 2 в бюлетината, за да може и в Несебър да се случат видими резултати”, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ по време на разговорите си с членове и симпатизанти на партията. Той имаше възможност да чуе и мнението на местните хора, които споделиха, че Несебър е в застой и е наложителна промяна.

Цветан Цветанов получи подарък от несебърлии – ръчно изработени сувенири по случай днешния църковен празник Света Петка. По-късно председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ се срещна и с жители на Равда.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.