Атака

Волен Сидеров разкри тройна коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС

В пълен сговор и по предварителни договорки ГЕРБ, БСП и ДПС гласуваха предложенията на „Атака“ да отпаднат от дневния ред на Комисията по правата на човека и жалбите на гражданите. В Комисията трябваше да бъдат разгледани проект за решение за Осъждане на геноцида над българите в Османската империя /1396-1913/, съобщават от пресцентъра на партията. Отхвърлено е било и предложението 17 май /денят на Баташкото клане/ да се приеме за ден на геноцида над българския народ, и проект за решение към Проекторешението на 42-ото Народно събрание за отмяна на Декларацията на 41-ото Народно събрание за осъждане на Възродителния процес, като опит за асимилация на българските мюсюлмани.

С пълно единство тройната коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС не допусна двете точки, предложени от националистите да бъдат разгледани. Единствено представителят на „Атака“ в Комисията гласува предложенията да останат и да бъдат разгледани. 

Като сговор между ГЕРБ, БСП и ДПС, който е позорен и жалък, определи случилото се лидерът на националистите Волен Сидеров. Той подчерта още, че маските са паднали и няма никакви прикрития, които да замажат антибългарското и предателско поведение на ГЕРБ, БСП и ДПС. Сидеров определи политическото състезание между тях като привидно и абсолютна фасада. Сидеров подчерта, че ГЕРБ, БСП и ДПС мислят по един и същ начин и техният общ враг и мишена е „Атака“.

„За избирателите трябва да е ясно, че в България изборът е между две опции – „Атака“ и други. „Атака“ е българската позиция, българският избор, другите са всичко друго, което не е българско и е в българска вреда.”, заключи лидерът на националистите. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.