България без цензура

Юристи, предприемачи, мениджъри и спортисти са в листата за общински съветници на „България без цензура“ във Варна

Юристи, предприемачи, мениджъри и спортисти са в листата за общински съветници, с която „България без цензура“ ще участва на местните избори във Варна. Партията изпраща 14 свои представители на вота като кандидат-старейшини. Водачът на листата Поля Ченева е адвокат със 16-годишен. професионален юридически стаж. Тя е и градски председател на ББЦ – Варна.

Втора е Милена Найденова, също е известен и доказал се юрист, знаково име като професионалист в града. Има завидна професионална юридическа кариера, от които 15г. като съдия във Варненски районен и варненски окръжен съд. Понастоящем е адвокат и преподавател по конституционно право във Варненски свободен университет. Найденова е следвана от Десислава Пенчева. Тя е с диплом по „Национална сигурност“. Работи в общинска фирма „Градски транспорт“ – Варна.  Част от листата за общински съветници на ББЦ във Варна е и Димитър Урумов. Той е мениджър в областта на хотелиерството и туризма. Строителен предприемач. Продуцент на спортен международен турнир „Кеich of Gliria“ в България, Русия, Украйна, Молдова, Дагестан, Чечна и др. Районен председател на район „Одесос“ – ПП „ББЦ“ – Варна.

„Истинската промяна ще дойде само тогава, когато сменим модела на управление в Общинския съвет. Варна има нужда от смели и почтени съветници. В годините хората традиционно гласуват за кмет и не се замислят кого избират за съветник. Истинската власт на местно ниво е в общинския съвет. Основната ни цел, в програмата, която ще предложим на гражданите е преустановяване на сегашния модел на управление в общината.

Представителите на ПП „България без цензура“, излъчени като нейни кандидати, поемат ангажимента да работят за силно ограничаване на корупционните практики, на ниво местна власт; поставяне на образованието като приоритетна област и взаимодействие на местната власт с местния бизнес, с цел намаляване на миграцията на млади хора към София и зад граница; подобряване условията на живот на жителите на Общината; създаване с решение на Общинския съвет и регламентиране на статута на Граждански съвети към Кмета на Общината в различни социални и икономически направления; предприемане на активни действия за разширяване на масовия и детско – юношеския спорт, стимулиране на инвестиции за изграждане, обновяване на спортни съоражения и обекти“, обясни водачът на листата Поля Ченева.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.