България без цензура

2000 души посрещнаха Бареков във Враца

Над 2000 врачани посрещнаха Николай Бареков в града под Околчица. Над 1200 успяха да влязат в препълнената зала, а още толкова останаха отвън да чакат. Ако сме решили да успеем, да възстановим държавата, няма кой да ни спре. Няма да ни спрат на 25 май, каза лидерът на ББЦ Николай Бареков пред хората в пукащия се по шевовете театър във Враца. Залата не побра всички желаещи да влязат, съжали той. Ние сме работлив народ, който иска да успява, да учи. Ние сме хубав, трудолюбив народ, докаран до пропастта от развилнялата се политическа пасмина. Прокобата на Борисов, че сме лош материал, ще се окаже голяма лъжа, подчерта лидерът на ББЦ.

Не слушайте какво говорят по телевизиите. Новата партия ще бъде първа, ние ще спечелим европейските избори, Бареков. И попита: Кой може да ни бие? Станишев го е страх, бяга, току-що видях снимка от агитацията на ГЕРБ във Видин – събрали са се 20 човека. За тези хора няма кой да гласува. Ще се купят гласове, това е ясно – ББЦ, ВМРО, Гергьовден и земеделците пари за купени гласове нямат. Единствените сме, които няма да се изкушат да омърсяват вота. Да кажем „Не на страха“ – най-вече на страха от ГЕРБ и от промяната. Това призова по лидерът на „България без цензура“ пред паметника на Христо Ботев във Враца, където заедно с лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, зам.-председателя на ЗНС Явор Хайтов и зам.-председателя на ББЦ Росен Петров поднесоха цветя. Няма защо да се страхуваме от ГЕРБ – те си отиват, българският народ им показа червен картон, а ББЦ на тези избори окончателно ще им го покаже и ще ги прати в историята, поясни Бареков.

Нужен е нов съюз, който да промени статуквото и да постави от Враца и Северозапада едно ново начало. Нашата формация е тази, която иска да обедини българския народ, посочи още лидерът на ББЦ. Национализмът като политическа формация у нас е в сериозна криза, каза Бареков и призова, който иска да гласува за патриотична формация, да гласува за коалиционния съюз ББЦ, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“.

Българският патриотизъм и национализъм има нужда от една формация, която да го напълни със смисъл, подчерта Бареков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.