Български демократичен център

Емил Христов, кандидат за кмет на Дупница от БДЦ: Да си добър кмет, преди всичко означава да си добър мениджър

„Живея в този град, познавам проблемите на хората и на общината. Чувствам се успял в личен и професионален план. В същото време не се чувствам щастлив човек, когато виждам нещастието в лицата на хората, които нямат работа и не виждат перспектива  нещо в живота им да се промени към по-добро” – бяха първите думи на инж. Христов при срещата му със симпатизанти .

„Това е основния мотив, да се кандидатирам за кмет на Община Дупница, защото съм сигурен, че мога да  дам на хората надежда за едно ново начало“ – допълни кандидата за кмет от БДЦ. За него, да си добър кмет, означава преди всичко да си добър мениджър. „Знам как се привличат инвеститори, как се работи с местни и чужди фирми, които да остават в общината и осигурят работни места. Общината има нужда от управлението на добър мениджър. Старта на едно ново начало в нашата община ще положи основите за усмивките на хората, гордостта им, че живеят и работят в Дупница, а на приятелите ни, когато се завърнат от чужбина, да покажем, че  сме постигнали нещо, докато тях ги е нямало“ – категоричен е Емил Христов.

Като основни пунктове в програмата си за управление той посочи грижата за хората и привличането на нови инвестиции и ресурси от европейските и национални фондове. Приоритетно ще бъдат насочени всички усилия за: подобряване на пътната инфраструктура, водоснабдяване, селско стопанство, екология, социалните и здравни услуги, обществения ред и сигурност, образование и спорт. „Ще вложа цялата си енергия да върна доверието на хората в общинската администрация. Общината трябва да бъде по-достъпна за хората”  – обеща на дупничани кандидата на БДЦ. „Ще създадем благоприятни условия за развитие на младите хора в града с възможността за добро образование, което пряко си кореспондира с бизнес средите, осигурявайки стажове, обучения или директно работно място“.

„В  кампанията ни за местния вот ще заложим на коректност и откритост. Няма да говорим за това, какво опонентите не са могли и успели да направят, а какво ние можем да направим. Разликата между нас и всички останали партии е в това, че докато те се борят да станат по-силни, ние се надяваме да бъдем по-полезни“, подчерта инж. Христов. „Нека този път забравим кой, какво и защо е направил, а да наблегнем на това кой, кога, как и какво заедно бихме могли да направим“ – призова дупничани кандитът за кметското кресло от партия Български демократичен център. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.