България без цензура

Нешка Робева зад ББЦ: Тези хора са млади, няма да ви излъжат!

Златната ни треньорка Нешка Робева още веднъж засвидетелства вярата си в „България без цензура“, като призова хората от родния край на майка й – Лом, да подкрепят партията на Николай Бареков. „Тези хора са млади и няма да ви излъжат, ако усетя нещо нередно, аз ще вляза в парламента и ще ги хвана за ушите, и ще ги изведа“, каза Робева на среща с жителите на едно от най-големите ломски села – Ковачица, където отиде заедно с лидера на ББЦ Николай Бареков.

Европа няма да ни оправи нещата, заяви Робева. Според нея, точно заради това трябва внимателно да се избира кого изпращаме в Брюксел и да се даде доверие на хора, които не са лъгали. „Ние трябва в Европа не просто  да пратим едни хора, които знаят езици, а хора, които знаят как да ги използват“, каза Робева. Тя призова местните да излязат на 25 май и да дадат гласа си за „България без цензура“, защото е заложила на младите хора, неопетнени от управлението.

Северозападът е лишен от грижите на държавата, тя е избягала, а заедно  с нея и хората, констатира на свой ред и лидерът на партията Николай Бареков. Розовите приказки свършиха – тук няма магистрали, няма пътища, приказките за голямото им строителство беше един голям балон, който се спука, каза Бареков. „Аз влязох в политиката с едно желание – да помогна на хората и да научим политиците, че политиката е за хората и е временно занимание. В нея се влиза, за да се работи за хората, в това отношение трябва да се смени чипът на политиците, а не на хората“, обърна се към хората Бареков. 

Той увери местните, че пари в държавата има, но не отиват при нуждаещите се, парите са откраднати. „Има ли декар свободна 
земя до селото? Няма, всичко е засято. Това означава, че пари има, но колко от тези пари са влезли във вашия джоб – николко. А тези ниви са ваши, те са откраднати от вас и парите са ваши, но друг печели на ваш  гръб“, мотивира се Бареков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.