НФСБ

НФСБ откри нов клуб в Пловдив

Кандидатите за евродепутати на НФСБ Слави Бинев, Данчо Хаджиев, Велизар Енчев и председателят на предизборния щаб Славчо Атанасов откриха нов клуб на партията в Пловдив. „Искам да оповестя, че в 16 и 17 многомандатни избирателни райони вече са запълнени всички места за представители на НФСБ в изборните секции. Това е повод да се гордеем, защото повечето от големите политически сили не могат да си намерят застъпници въпреки големите суми, които плащат. Пловдив дава всички признаци, че може да бъде сред първите по резултат за НФСБ на предстоящите избори” – заяви Славчо Атанасов.

Данчо Хаджиев запозна присъстващите с опита на НФСБ от предишните избори, като постави акцент върху множеството фалшификации, които са опорочили резултатите. „С вяра и кураж в сърцето, с издръжливост и с хъс този път трябва да защитим гласовете за НФСБ. На миналите избори огромната ни слабост беше липсата на достатъчно наблюдатели, които на място да предпазят гласовете ни от кражба”. Той обясни, че партиите на статуквото формално са противници, но имат общ интерес антисистемните и честни партии да не прескочат прага, защото техните гласовете в последствие се преразпределят между „големите” партии .

Слави Бинев заяви, че трябва да се даде път на смисления патриотизъм. ”Статуквото омърси думата „патриотизъм”, изговаряйки я упорито и често в пълна противоположност на своите действия. Патриотизмът трябва да вдъхва уважение, а не презрение. В Европа не ни трябват български депутати, които да защитават интересите на Анкара, Москва, Вашингтон, Брюксел. В ЕП ние ще бъдем представители само на българския национален интерес.”

Велизар Енчев, в качеството си на член на НФСБ, но и като представител на Обединени пенсионерски съюзи в България, пое ангажимент представителите на Патриотичния фронт в ЕП да защитават една социална кауза и да дават гласност на проблемите на българските пенсионерии в ЕП.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.