България без цензура

Николай Бареков. ББЦ: Борисов ще свърши като Брендо

Бившият премиер на страната Бойко Борисов ще свърши като Брендо. Това обяви в Благоевград на специална пресконференция председателят на „България без цензура“ Николай Бареков. Според него, разследването по аферата Кокаинови крале вече е достигнала до Борисов. „Информацията ми за това не е от България. Борисов ще бъде разследван не от българските, а от западните служби“, обясни лидерът на ББЦ. „Борисов настоява за предсрочни парламентарни избори веднага, но това е невъзможно, дори Конституцията не го разрешава”, коментира Бареков.

Според лидера на ББЦ причината за неговото истерично държание през последните дни е, че той иска на всяка цена да се върне отново във властта и да замете своите следи, но няма да му се размине.

Николай Бареков поиска и промяна в Закона за политическите партии. Лошо  направените текстове доведоха до абсурда с фалшивите подписи в  документите за регистрация в ЦИК , обясни той. 

Бареков цитира парадокса за появата на подписа на лидера на ЗНС Румен Йончев в книжата на „Синьо единство“, а цялото ръководство на ББЦ във Варна е в подписката на Реформаторския блок. Според него трябва да се намали броят на  политическите партии или да се намалят подписите, изисквани за  регистрация в ЦИК.

Пред медиите в Благоевград лидерът на „България без цензура“ каза още,  че след 25 май протестите срещу областния управител Муса Палев ще бъдат  възобновени. 

Бареков добави, че дерибействата на Муса Палев се дължат на  това, че „на високо“ той играе с БСП, а „на ниско“, т.е. на местно – с 
ГЕРБ. Според лидера на ББЦ областният управител на Благоевград трябва да бъде спрян на всяка цена и да престанат неговите издевателства срещу  хората.

Покажи още

4 коментара

  1. Не виждам нищо страшно в това един престъпник да иде там където му е мястото, това място не е парламента.

  2. Ами на всекиму заслуженото, както казват старите хора. Ама ние му патим от дейността на тоя престъпник Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.