България без цензура

Николай Бареков, ББЦ: Днес започнаха да постъпват заявления от членове на младежката структура на ГЕРБ да се присъединят към нас

Николай Бареков съобщи и за младежка вълна от ГЕРБ към ББЦ. „Днес започнаха да постъпват заявления от членове на младежката структура на ГЕРБ да се присъединят към нас. Очакваме до 10 май около 30 човека да станат наши членове, стана ясно по време на учредителното събрание. Освен Бареков, гости бяха заместник-председателят на ББЦ Росен Петров, пловдивският лидер на ББЦ Хайк Гарабедян, заместник-председателят на градската партийна структура в Пловдив адв. Дяко Дяков и Тезджан Наимова от Националния съвет на регионите.

Избрахме Пловдив за старта на нашата предизборната кампания, защото е важен заради многото млади хора, които трябва да се реализират. Трудовият пазар бележи срив, няма нито едно разкрито работно място за млади хора, анализира ситуацията Бареков. Той съобщи, че на 22 май ще се проведе националният конгрес на младежката структура на партия „България без цензура“.

Младежката организация на партията в Пловдив е третата такава в страната след учредяването на младежките структури във Варна и Пловдив. След 22 май ще трябва да се съберете и да си изберете ръководство, за да се администрира структурата в Пловдив, обясни лидерът на ББЦ пред местните младежи.

Покажи още

3 коментара

1. Напредва стабилно ББЦ, харесва ми. По действията ще ги познаем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.