България без цензура

Николай Бареков: Борисов е платил на Петното да говори срещу мен

Бойко Борисов е давал пари на Бисер Миланов за да говори срещу мен, това е причината да ръси нелепици. Това каза в студиото на TV7 Николай Бареков. Той посочи, че двамата, които нарече свои врагове, са били на Коледа заедно в дома на бившия премиер и тогава са се разбрали за тази атака. Няма да се явя сам пред парламентарната комисия, въпреки че получих писмо с покана, ще искам да бъдат извикани  Борисов и Петното.

Според него, комисията изпълнява политически функции, щом опря до разпита на престъпник, докаран с камионетка в Народното събрание, затова ще им изпратя и аз писмо с отказ, уточни той.

Медиите легитимираха Бисер Миланов като политик, това е нелепо. Аз не съм виждал това лице от доста време, не ми е казвал нищо за това, че Борисов е производител на амфетамини, каза още политикът.

Според него, в най- гледаното време в националните телевизии излиза един психопат и престъпник да се обяснява. Той никога не е бил на никакви протести, организирани от нас. Борисов и Миланов лъжат, никога той не е бил пред дома на Борисов в Банкя, това е абсурдно.

Ние сме трета политическа сила, това показват проучванията, ние бием дори ДПС в големите градове на страната, посочи Бареков. Според него, това се премълчава от много медии в услуга на партиите на статуквото. Затова всички са срещу мен, аз съм сам в тази битка, уточни той.

В следващото управление ще има коалиция между ГЕРБ и ДПС, вече започнаха да се дават десни мигачи от хората на Местан, продължи Бареков. Той припомни, че след изборите депутатите, симпатизиращи на ББЦ, ще напуснат парламента и ще предизвикат предсрочни избори.

Идващият 25 май ще бъде голям празник за българите и „България без цензура“, младите хора ще отидат да гласуват за нас с радост, каза още лидерът на ББЦ. Нямам пари да давам на медии, не съм си наел дори ПР, сам си измислих кампанията, макар че съм сам срещу всички политически сили на тези избори, продължи Бареков.

На 26 май всички медии ще запеят друга песен, като видят резултатите, прогнозира той. Искам да съборя статуквото, затова мои политически врагове са Станишев и Дончев, те са в листите, съжалявам, че Борисов избяга от участие, каза лидерът на ББЦ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.