България без цензура

Николай Бареков към bTV: Принизихте професията до нивото на платената любов

Очевидно тарифите в българската журналистика надминаха стократно тези в каталозите на световните модни агенции. Тази сутрин бившите ми колеги от bTV се задействаха като кризисен пиар, за да подобрят репутацията на бившия премиер, коментира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков интервюто на репортерката Мария Цънцарова с Бисер Миланов-Петното. Диалог с него бе излъчен и по Нова тв. В интервютата Петното напада Бареков и го сочи, че му е плащал, за да не ходи на протести.

След като стана ясно, че е имало среща между Бисер Миланов – Петното и Бойко Борисов в Банкя, спешно трябваше Петното да бъде осветен повторно, за да ръси врели-некипели по адрес и на Бареков. Кога Петното казва истината и кога лъже – май вече няма никакво значение, след като е способен в едно изречение да побере два взаимно изключващи се факта. Въпреки всички манипулации на журналистите, поне стана ясно, че между Петното и Бареков връзка няма, а целта на  разговорите в Банкя е била омаскаряването на моята личност, посочва Бареков. Полза от това би имал единствено онзи, който се опитва да се върне на бял кон във властта – Бойко Борисов, допълва Бареков.

 

Ето какво още казва Бареков: 

„Колеги журналисти, вие принизихте професията до нивото на платената любов, а за жалост телевизията, която създадох – bTV, организира и води медийни кампании, написани в Банкя точно срещу мен. Г-н Борисов, готов ли сте да жертвате човешки животи, за да се върнете на власт и защо се принизихте до там да заговорничите срещу мен с един психопат, какъвто е Петното? Ще признаете ли г-н Борисов, че плащате огромни суми на журналисти, за да ме клеветят? Суми – най-малкото съизмерими с хонорара, който сте предлагали на Петното от половин милион лева?

И един факт, който не се нуждае от коментар. От шест месеца „България без цензура“ е политически феномен и няма социологическа агенция, която да не ни поставя сред партиите, които ще излъчат евродепутати на 25 май. За тези шест месеца не получих нито веднъж покана за участие нито от bTV, нито от Ани Цолова и Виктор Николаев. Вместо това днес българските зрители в най-гледаното време получиха обилния поток на съзнанието на Бисер Миланов – Петното, който щял да стане евродепутат. Дали моето влизане в политиката не наруши абсолютното статукво и не засегна най-големите интереси на политическата олигархия, която дърпа конците в партиите и медиите. Оставям тези факти на преценката на българския народ.“

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.