България без цензура

Николай Бареков подаде ръка на Лукарски и СДС

СДС да си помислят къде е тяхното място – в Реформаторския блок при Кунева и Кораман Исмаилов или при нас. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков след подписването на споразумение за сътрудничество с „Движение Гергьовден“. Според него съюзът около ББЦ няма да се разтяга до безкрайност. Следващата седмица предстои подписване на споразумение и със Съюза на свободните демократи.

По думите на Бареков там са млади хора с идеи и технократи. „Ние не претопяваме партии, а търсим експерти. Така последната формация, която може да влезе при нас, е СДС“, съобщи Бареков. Той се обърна към Лукарски с думите: „Това ли трябва да бъде съдбата на СДС – между Кунева и Корман Исмаилов или при нас. Все пак хората от СДС имат много повече приятели сред нас, отколкото в Реформаторския блок“.

Бареков произведе още една новина днес. Въз основа на прогнозата си, че АБВ ще остане извън борда на европарламента, той номинира за следващ еврокомисар от България Ивайло Калфин. Според него бившият външен министър ще отговаря на задължителното изискване да бъде еднакво отдалечен от водещите политическите сили у нас.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.