България без цензура

Николай Бареков: Ще поведем битката с престъпността не от ромските гета, а от високите етажи

Когато дойде нашето време да управляваме, ще започнем истинската битка с престъпността, но не от ромските гета, а от високите етажи. Това каза лидерът на ББЦ Николай Бареков пред ромите от махалата в Казанлък. Срещата се състоя в новоизграждащата се евангелистка църква в квартала. Да говориш в храма, означава да проповядваш, а Господ не прощава едно e да лъжеш, каза пред хората Бареков.

Той ги запозна със социалните акценти в програмата на водената от него формация, като наблегна на онова, което вълнува най-много ромите – осигуряването на работа и получаването на образование. Човек не се ражда по презумпция престъпник или необразован, ето защо трябва да се наблегне на образованието и отварянето на нови работни места, каза той.

Пред ромите Бареков добави още, че е възможно да бъде изградена структура на ББЦ, в която да влязат образовани хора от тяхната махала. Ако това бъде постигнато, е твърде реалистично на следващия местен вот в листата на партията да има и роми от квартала. Искам да ме подкрепите, за да ви върна после жеста, заключи Бареков.

Покажи още

5 коментара

  1. И правилно! Борбата трябва да започне от горе на долу. Първо да се обезглави корупцията и тогава да се върви на долу към дребните

  2. Като се имат пред вид неясните връзки на президента с разни олигарси и сметките му в офшорките, наистина тази битка трябва да започне от най-високо ниво.

  3. Точно така престъпниците и крадците са във властта и от там се краде най много , браво Бареков точно така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.