Български демократичен център

Пламен Чолаков, кандидат-кмет на Костенец от БДЦ: Само кметове от ново поколение могат да променят българските общини

“Искрено вярвам, че мотивацията и енергията, която имаме ще обедини повече хора, които желаят да се включат и работят активно за своето бъдеще, за бъдещето на общината, влагайки мечтите си в нашите принципи“, каза най-младият кандидат за кмет от БДЦ, Пламен Чолаков, по време на среща с активисти, членове и симпатизанти в община Костенец.

„Ние ще се борим да обединим като партньори гражданското общество и политическите партии за премахване на вредните управленски практики и корупцията, за да се постигне обществена справедливост и единство на колективното политическо съзнание. Колкото повече агресията и скандалите стават белег на съвременния политически живот, толкова повече се нуждаем от позитивизъм и енергия, каквато ние младите носим. Само кметове от ново поколение, могат да променят българските общини. Кандидатирах се за кмет на община Костенец, защото вярвам в младите хора. Заедно можем да покажем на обществото, че политиката на единство и толерантност може да бъде основен двигател за развитието на гражданското общество и нормалния политически диалог в общината ни“, допълни той.

Акцент в управленската програма на кандидата на БДЦ е стимулиране на местната икономика, чрез облекчаване на бюрократичните спънки и преференция при по-младите инвеститори. Ще работи за подобряване на инфраструктурата и развитието на балнео и спа туризма. Като част от предизборната програма е заложено и  изграждане на мултифункционална зала /терени/ за културни и спортни събития.

„Готов съм да подкрепям и да давам кураж на всеки млад човек да изразява свободно мнението си, да говори истината без страх, да защитава свободата и толерантността“, призова жителите на Костенец 26-годишния кандидат за кмет от Български демократичен център Пламен Чолаков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.