Напред България

Кандидатът за кмет на София от „Напред България“ говори за провалът на ромската интеграция

Провалът на ромската интеграция, милионите потънали в неизвестна посока от десетките направителствени организации, които експлоатират темата единствено за собствена облага – тези наболели теми от обществения дебат в София изобличава в нов видеоклип кандидатът на движение „Напред България“ за кмет на столицата Страхил Ангелов.

Записът е част от кампанията на кандидатите на „Напред България“- „Искаме ли това да продължава?“, която цели да припомни на българските граждани какво е изгубено и унищожено за последните 25 години безотговорно държавно управление.

Страхил Ангелов нееднократно е посочвал, че в България нарочно не се търси разумно решение на ромския проблем, за да се използва малцинството за създаване на социално напрежение и да се спекулира с гласовете им по време на избори.

Кандидатът на „Напред България“ предлага открит обществен дебат по темата за „въдворяването“ на ромите – пълно разрушаване на незаконните постройки и замяната им с общежития, което ще позволяват както редовната им поддръжка, така и практическа събираемост на режийни разходи.

Едно подобно „въдворяване“ ще е от изключителна полза, както за повишаване на жизнения стандарт на ромите, така и за допълнително стимулиране на интеграцията им като пълноценни елементи от обществото, настоява Страхил Ангелов.

Видеото можете да гледате на страницата на движение „Напред България“ във Фейсбук.

https://www.facebook.com/522693781114426/videos/vb.522693781114426/996529203730879/?type=2&theater

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.