Напред България

Страхил Ангелов, „Напред България“: Първото нещо, което ще направя, ако стана кмет, е да изгоня „Софийска вода“

„Първото нещо, което ще направя, ако стана кмет, е да изгоня „Софийска вода”, заяви в сутрешния блок на БНТ кандидатът за столичен кмет на „Напред, България!” Страхил Ангелов. Той допълни, че шефа на това дружество сигурно получава 100 000 лева заплата, а в държавата има горен осигурителен праг, което е ненормално и несправедливо, като се има предвид в каква мизерия тънат повечето хора.

Ангелов смята, че всички концесии в столицата са губещи и че битовите услуги трябва да се одържавят и да се извършват от Столична община. Така според него ще се освободят около 200 милиона лева, които да се дават за култура, за спорт и за детски надбавки.

Кандидатът за кмет на „Напред, България!” е категоричен, че най-големият проблем на държавата не е икономиката, а демографската криза, тъй като „в градинките няма майки с деца, а само пенсионери, които са 5 пъти повече от децата”. „Българите са изчезващ вид”, заяви Ангелов и каза, че това трябва да е приоритетният проблем за решаване пред политиците.

Според него именно политиците са „лишили България от душа” и са отнели надеждата на хората, която най-трудно се връща. Той обвинява всички досегашни политици „още от Кръглата маса насам”, че продължават да бъдат едни и същи и да носят вина за съсипаните съдби на хората и обедняването им. „Надеждата умря по нашите земи и най-голямото предизвикателство пред политиците е да я върне на хората”, смята кандидат-кметът.

Ангелов смята, че приоритетите, които политиците поставят пред нацията, са объркани. „В столицата има гета и каруци с коне, а ние правим референдум за електронно гласуване”, обясни той объркания подход на властите. И допълни, че не е нито ляв, нито десен, тъй като тези понятия са предпоставени, за да се разделя изкуствено нацията. Още повече, че според Ангелов у нас те са объркани, тъй като продавачът на вестници се обявява за десен, а собственик на печатница – за ляв.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.