Напред България

„Напред България“ с подкрепата на хиляди граждани и най-малко двама нейни представители в Столичния общински съвет

Политическа партия движение „Напред България” се превърна в най-голямата изненада на местните избори тази година, след като лансира успешната предизборна кампания в социалните мрежи и традиционните медии „Искаме ли това да продължава”. Според редица проучвания партията е успяла да привлече подкрепата на хиляди граждани и най-малко двама нейни представители имат шанса да влязат в Столичния общински съвет, твърдят от партията.

Сринатата индустрия на страната, гладът и мизерията, на които са обречени милиони българи, липсата на бъдеще и алтернативи за младите в страната – всичко това в резултат на некадърно държавно управление последните 25 години – бяха основните засегнати теми във видео- кампанията на движението.

С основание кандидатите на „Напред България” питат за пореден път българските граждани: „Искаме ли това да продължава!?”

Серията клипове, които движението записа и разпространи чрез социалните мрежи последните седмици, засягат изоставените и загробени бивши държавни предприятия от различните сектори на икономиката – производството, леката промишленост, селското стопанство, военната индустрия и въоръжените сили, и др.

В посланията към гражданите се включиха кандидатите на „Напред България” за кмет и общински съветници в София Страхил Ангелов, Зорница Атанасова и Тодор Славков. Публикуваните досега клипове засягаха обедняването на нацията и загубата на покупателна способност, краха на военната авиация на България, фалита на завод „Пектин” в Перник, гетоизирането на ромското малцинство и загробването на индустриално-промишлената зона Гара Искър.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.