Напред България

Тодор Славков, „Напред България“: И аз бих си продал гласа, ама няма кой да го купи

И аз бих си продал гласа, ама няма кой да го купи. Така внукът на първия партиен и държавен ръководител по време на соца Тодор Живков – Тодор Славков коментира „нашенската традиция“ за купуване на гласове по време на избори. „В никоя друга държава не се казва след предизборните реклами „Купуването и продаването на гласове е престъпление“, допълни той.

„Аз съм втори в нашата листа. На първо място, което е логично, е председателката на нашата партия. Но нека бъдем реалисти – ако успеем да вкараме двама общински съветници, това ще е успех. Баща ми, докато беше жив, светла му памет, никой не ме е канил да участвам в партията. Винаги съм го казвал – винаги съм гласувал за БСП. И няма начин да не изпитвам симпатии към БСП. Партия „Напред, България“ има следния слоган (извинявам се за чуждицата): „Напред България“ е партия на личности“. Много хора, специалисти в различни сфери, са членове на партията ни“, каза Славков.

Той допълни, че „София още е синя и от години не е имала червен кмет“. „Глупаво е да излъжа, че се претоварвам с работа. Въпреки че през последния месец предизборно надлъж и нашир България“, заяви още кандидатът за общински съветник.

Според Тодор Славков договорите, подписани с ЕС, ни вкарват в „тотална безизходица“. „Със сигурност нещата, които очаквахме от влизането си в ЕС, не се сбъднаха. Не бяха защитени икономическите ни интереси, нито националната ни сигурност. Дори бежанците ни избягват. Как можем да им помогнем, след като дори външната ни политика се определя от Брюксел“, коментира Тодор Славков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.