България без цензура

Николай Бареков: Скритият вот за „България без цензура“ ще е изненадата в неделя

Пълен успех за нас ще е да победим ДПС на изборите за Европейски парламент, обяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков пред Радио „Фокус“. Това ще даде възможност на ББЦ да се вклини между партиите на статуквото и завинаги да поиска тяхното изпадане от политическата сцена. Ще има много сериозен скрит вот за нас и това ще е голямата изненада в неделя, категоричен е Бареков. „Надявам се хората да изберат правилно за кого да гласуват – за нас или за Местан, Борисов, Станишев.

Другите нови партии пък са със стари политици. Изборът няма да е труден, ние сме единственият субект, който може да реализира истинска социална политика“, каза Бареков. „България без цензура“ е единствената центристка партия, която се създаде, за да има социална справедливост, но и бизнесът да работи спокойно, за да има икономически растеж, нови работни места и вдигане на доходите, обясни той.

Бареков каза, че се надява да няма опит за фалшификация с бюлетини в деня на размисъл. Към нас има много репресии в страната от ГЕРБ и ДПС чрез техните кметове. Към атаките се присъедини и БСП, която непрекъснато подава сигнали срещу представители на ББЦ, като в същото време Ковачки купува гласове за тях. „Крадецът вика „Дръжте крадеца!“, обобщи Бареков във връзка с жалбите на социалистите.

По повод несъстоялите се предизборни дебати лидерът на ББЦ коментира, че въпреки многобройните му покани, лидерите на останалите партии са предпочели да се скрият.

Ще празнуваме в неделя, ако хората са решили да ни подарят този миг на празник и надежда, както ние им ги подарихме, коментира очакванията си за вота лидерът на ББЦ. Той припомни, че „България без цензура“ е тръгнала от нулата преди три месеца, а вече социолозите й дават 12-13% от гласовете за европейските избори. „Ние сме единствената партия, качила доверието си два пъти в рамките на кампанията“, обобщи Бареков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.