България без цензура

Николай Бареков: Целта ни е да бутнем този парламент

Основните виновници и крадци са Йорданка Фандъкова и Бойко Методиев Борисов. Това каза лидерът на „България без цензура” Николай Бареков при откриването на офиса на партията в Люлин 3. „Понеже се намираме в София, където стоят проблемите с Топлофикация и ГЕРБ. Бюджетът на София е 1,5 млрд. По време на Софиянски беше 400 млн. Тези пари отиват в котараците, пернишката група, Банкя. Метрото излезе три пъти по-скъпо. Топлофикация има 700 млн. лева дългове. Търсят международен мениджър, който да управлява дружество”, допълни той.

За открития офис Бареков каза: „Особено съм удовлетворен от факта, че тук има много млади хора. С някои от тях се познавам лично. Радвам се, че този огромен квартал на София, даде своя глас за ББЦ. На първо място ние сме партия на младите хора. Най-големият проблем на България е демографската криза, т.е. ние, които сме на 30, не можем да имаме деца, защото нямаме зад гърба си сигурна работа и сигурни доходи. Всеки ден приемам приятели от тези квартали, че няма работни места, доходи, няма перспектива. Като няма перспектива, никой не си обича държавата. Росен Петров ме връща 100 години назад, за да се чувствам патриот. Не съм съгласен с този тип патриотизъм. Не искам да сте чели цялата история или от Първата световна война да търсим. Модерният патриотизъм е, когато обичаш държавата си от модерна гледна точка – да си гледаш детето и да имаш подкрепа от нея, когато е болно. Става въпрос, че държавата отсъства от много места и страни, в които трябва да се чувства нейната подкрепа. Аз съм дясноориентиран човек, но на 40 години, започвам да си променям убожданията. Когато държавата не е нормална, не може да пуснем индивида сам да се развива”, каза Бареков.

По отношение на предстоящите изборите, Николай Бареков коментира: „Не сме идиоти, които на тези избори отиват да се състезават. Целта е да бутнем този парламент и ние да сме основния субект, който да управлява държавата. Нито ще отида да пия кафе със Станишев, нито Местан, нито Борисов. Ако ще обсъждаме коалиция и погледнем към ГЕРБ, ще трябва категорично да бъде без Борисов и Цветанов. С котараците нямаме място да преговаряме. 30% от гласоподавателите на ГЕРБ са разколебани дали да гласуват за тях”, каза още Николай Бареков. 

С пълно мнозинство за председател на „България без цензура” в район Люлин беше избрана Венета Колева. Водещ на заседанието беше Васил Василев от Изпълнителния съвет на партията. За заместник председатели Венета Колева номинира ген. майор Валери Николов, Петър Банев, Владислава Илиева и Величка Димитрова.

Покажи още

7 коментара

  1. Това е парламент на статуквото. Колкото по-бързо го бутнем, толкова по-добре за народа

  2. Време е за промяна! Избираме ББЦ и новото, което носят те!

  3. И голямо добро ще направите, ако успеете да го бутнете тоя Парламент.

  4. Това правителство трябва да си отиде и с него всички крадливи политици. Чисти ръце да стоят на входа на правителството и да се пускат вътре само хора, които са чисти!

  5. Какво ново носят ББЦ?!? Вие слепи ли сте?! Тея са поредните платени марионетки, на които някои олигарх им дърпа конците. Откъде има толкова пари Николай Бареков? От заплати, нали … хахаха смешна работа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.