Напред България

Тодор Славков: Руините показват единствено накъде са се запътили българските железници след 25 години бездарно управление

Над 7 000 души са работили навремето в ж.п. завода на гара „Искър” в София, колкото един малък град. Сега руините показват единствено накъде са се запътили българските железници след 25 години бездарно управление. Това послание отправя в нов видеоклип, разпространен в социалните мрежи, кандидатът на движение „Напред България” за общински съветник в София Тодор Славков.

Серията клипове, които движението записа и разпространи чрез социалните мрежи в последните седмици, засягат изоставените и загробени бивши държавни предприятия от различните сектори на икономиката – производството, леката промишленост, селското стопанство, военната индустрия и въоръжените сили, и др.

В посланията към гражданите се включват кандидатите на „Напред България” за кмет и общински съветници в София Страхил Ангелов, Зорница Атанасова и Тодор Славков. Публикуваните досега клипове засягаха обедняването на нацията и загубата на покупателна способност, краха на военната авиация на България, фалита на завод „Пектин” в Перник, гетоизирането на ромското малцинство и загробването на индустриално-промишлената зона „Гара Искър”.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.