БАСТА

БАСТА откри предизборната си кампания в Нова Загора

В навечерието на Деня на Европа 9 май ПП БАСТА откри предизборната си кампания в Нова Загора сред десетки членове и симпатизанти. Събитието съвпадна и с откриването на общинското представителство на партията в града. В приветствието си към гражданите водачът на листата на ПП БАСТА за предстоящите избори за членове на Европейския парламент Мирослав Найденов заяви, че е крайно време българският глас в Европа да бъде чут.

„Време е да кажем заедно „БАСТА“ на безропотното съгласие и да започнем да отстояваме националните си интереси в европейското семейство, в което за съжаление продължаваме да се движим на втора скорост. Време е и нашите представители в европарламента, но и управляващите у нас да отворят широко Брюкселските порти за България, за българските граждани, за полагащите ни се средства и привилегии“, завърши Найденов.

Емил Димитров от Съвета на ветераните на БАСТА, който заема почетното последно място в листата на партията, пожела на местната структура и присъстващите да имат куража да се борят и отстояват правата си на национално и европейско ниво.

„Вярвам, че не само в рамките на кампанията, но и занапред, заедно с вас ще успеем да дадем гласност и да постигнем ценните идеи и каузи, които отстоява не само БАСТА като партия, но и всички ние като хора и граждани на България“, заяви Мария Кунина, секретар на УС на ПП БАСТА и втора в листата за предстоящите европейски избори.

Общинският офис на ПП БАСТА в Нова Загора се намира на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 66. От местната структура се надяват той да се превърне в място за споделяне на идеите на хората и място, в което всяко предложение ще бъде чуто и взето под внимание при дейността на партията в региона.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.