БАСТА

Мирослав Найденов: Случващото се в БАСТА прилича на спонтанен аборт

Случващото се в момента в БАСТА е като „спонтанен аборт, който се очиства от мъртвата си тъкан“. Така Мирослав Найденов коментира думите на бившия си съратник Павел Димитров, който нарече БАСТА „мъртвородена“. През последните дни организацията бе напусната от редица свои ревностни привърженици, които се присъединиха към партията на Николай Бареков „България без цензура“.

„Нямаме финансиране, нямаме медии, нямаме олигарси зад гърба си. Хората, тръгнали с нас, знаеха, че ще минат през трънливото политическо блато“, каза още Найденов пред „Дневен ред“ по TV7.

„Какъв е залогът за партиите, които минават през това блато?“, попита тв водещият Костадин Филипов.

„Когато сме били на лов, сме се шегували, че най-древният занаят е в основата на политиката. Това е и залогът – да не се продадеш и да знаеш цената си“, коментира на свой ред Емил Димитров.

„Ако бяхме патерица на ГЕРБ, щяхме да вземем решение да не участваме на евроизборите. Ние напротив – взехме решение, че ще участваме самостоятелно, обединихме се около граждански кандидатури. За да не продължат спекулациите, аз и Емо Димитров ще влезем в листите, за да покажем, че двамата сме една коалиция“, заяви Мирослав Найденов и допълни: „Тогава, когато има нередни практики, те трябва да бъдат показвани. Надявам се да запазим добрия тон с бившите си колеги. Те направиха своя избор, ние нашия. Кой е прав, ще покаже бъдещето“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.