БАСТА

 • БАСТА закри предизборната си кампания с концерт във Враца

  С концерт на Етрополската духова музика, Танцов ансамбъл „Балканска младост“ към читалище „Тодор Пеев“- гр. Етрополе и поп-фолк изпълнителката Малина ПП БАСТА официално закри предизборната си кампания във Враца. Въпреки проливният дъжд, стотици врачани и приятели на БАСТА от цялата страна изслушаха посланията на кандидатите на партията за предстоящите избори за Европейски парламент.

  Прочетете още

 • Емил Димитров, БАСТА: Призовавам хората да гласуват, за да елиминират купения вот

  Призовавам хората да гласуват, независимо за кого, защото само така ще се елиминират партиите-балансьори в българската политика. Това заяви Емил Димитров от Съвета на ветераните на БАСТА, 14-ти в листата на партията за предстоящите избори за Европейски парламент на откриването на офиса на партията в Хасково. Димитров допълни, че единствено масовото гласуване на хората е рецептата за неутрализиране на вотът „под строй“ и купуването на гласове.

  Прочетете още

 • Емил Димитров: Ядрени мощности – да, но от частни инвеститори

  Ядрени мощности трябва да се изграждат – но от частни инвеститори, за тяхна сметка и без държавни гаранции и фиксирана цена за изкупуване на тока. Това заяви в „Референдум“ по БНТ Емил Димитров от БАСТА. „Т.е. един свободен пазар и осигурени работни места при експлоатацията. Това ще създаде национална сигурност. Така че – добре дошли са всички, които са решили да инвестират за своя сметка и свой риск“, допълни той.

  Прочетете още

 • БАСТА откри предизборната си кампания в Нова Загора

  В навечерието на Деня на Европа 9 май ПП БАСТА откри предизборната си кампания в Нова Загора сред десетки членове и симпатизанти. Събитието съвпадна и с откриването на общинското представителство на партията в града. В приветствието си към гражданите водачът на листата на ПП БАСТА за предстоящите избори за членове на Европейския парламент Мирослав Найденов заяви, че е крайно време българският глас в Европа да бъде чут.

  Прочетете още

 • Емил Димитров, БАСТА: Симеон Дянков си отиде заради Миро Найденов

  Емил Димитров – учредител на партия БАСТА и бивш депутат от ГЕРБ, заяви, че преминаването на много от членовете му към „България без цензура” не го притеснява особено. „Не е приятно да се случва това, особено преди избори. Но искам да благодаря на новия проект, който ги прибра, защото ни свалиха воденичен камък от врата”, каза той в предаването „Още от деня” на БНТ. Димитров обясни, че ръководството на БАСТА получавало дори поздравления от местните структури за това, че са се отървали от въпросните членове. По места същите хора били известни със „съмнителна репутация”, за което ръководството разбрало по-късно.

  Прочетете още

 • Мирослав Найденов: Съден за подкуп е назначен за шеф в Агенцията по храните

  Човек с ефективна присъда от 7 години затвор на първа инстанция, който е бил хванат с подкуп и белязани пари и е лежал в следствения арест близо година, сега е назначен за началник в Агенцията по безопасност на храните. Това обяви в „Лице в лице“ по bTV бившият земеделски министър Мирослав Найденов. Лидерът на БАСТА изтъкна, че въпросният чиновник е бил спипан по негово време, уволнен е и сега служители от агенцията са му алармирали, че отново е назначен там. Найденов гарантира, че е проверил сигнала и информацията е достоверна.

  Прочетете още

 • Мирослав Найденов: Случващото се в БАСТА прилича на спонтанен аборт

  Случващото се в момента в БАСТА е като „спонтанен аборт, който се очиства от мъртвата си тъкан“. Така Мирослав Найденов коментира думите на бившия си съратник Павел Димитров, който нарече БАСТА „мъртвородена“. През последните дни организацията бе напусната от редица свои ревностни привърженици, които се присъединиха към партията на Николай Бареков „България без цензура“.

  Прочетете още

 • Мирослав Найденов: Хората нищо не печелят от мурафетите във властта

  Песимистична е ситуацията в страната. Такава оценка представи в студиото на БНТ бившият земеделски министър и съучредителят на партия БАСТА Мирослав Найденов. „Нещата не вървят добре и ако политиците не се осъзнаят, България не я чакат добри дни“, каза Найденов. Относно съвместното пиене на кафе между лидерите на ГЕРБ и на ДПС Бойко Борисов и Лютви Местан Найденов каза: „Близо 4 г. бях високо във властта и съм виждал какви ли не мурафети. Ефект няма за хората. Разделението е все по-голямо.

  Прочетете още

 • Мирослав Найденов пред БЛИЦ: Бареков ни предлагаше единен фронт

  Нормално е и наши хора да преминат към партията на Николай Бареков. Такива движения има сега, имаше и от други партии. По-важното е, че структурите си остават към БАСТА и скоро на местата на тримата ще има нови хора. Това коментира пред БЛИЦ лидерът на БАСТА Мирослав Найденов. Две срещи са имали от движението по покана на Бареков, посочи още Найденов. Първата е протекла без Емил Димитров, който бил в чужбина.

  Прочетете още

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.