БАСТА

Мирослав Найденов: Хората нищо не печелят от мурафетите във властта

Песимистична е ситуацията в страната. Такава оценка представи в студиото на БНТ бившият земеделски министър и съучредителят на партия БАСТА Мирослав Найденов. „Нещата не вървят добре и ако политиците не се осъзнаят, България не я чакат добри дни“, каза Найденов. Относно съвместното пиене на кафе между лидерите на ГЕРБ и на ДПС Бойко Борисов и Лютви Местан Найденов каза: „Близо 4 г. бях високо във властта и съм виждал какви ли не мурафети. Ефект няма за хората. Разделението е все по-голямо.

Политиците от партиите на статуквото трябва да пият кафе не помежду си, а с хората“, каза Найденов. Според него „нищо реално не стои зад това кафе. Хората очакват реални стъпки – промяна на изборните правила“, заяви бившият земеделски министър.

За излизането на трима членове на БАСТА – Константин Хаджигаев, Иван Петров и Павел Димитров, съучредителят на формацията каза, че те имат богат политически опит още преди 10 ноември. “ Разликата между тези, които отидоха в България без цензура и тези, които останаха в БАСТА е, че ние сме били само в една партия“, поясни Найденов.

„Кой къде ще отиде много зависи от него. Водим разговори с много хора, но никого не притискаме и оферти не отправяме, решението го оставяме на тях, “ каза Найденов. „Трима души са напуснали, това не е драма. Рано или късно това щеше да се случи с нас. На същите места се обадиха хора, които веднага поемат техните функции. Хубавото е, че това ни се случва в началото“, заяви бившият управленец. На репликата на водещата, че това се случва преди избори, той отговори – „такъв е животът“. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.